Heeren van Oranje 

Vorstelijke wijnen van Heeren van Oranje. 

Klasse wijnen van wijnmaker de Villiers uit Zuid-Afrika. De relatie met de Oranjes gaat terug in de tijd van Willem van oranje (1530). 

Ook nu maken nazaten van Daniël Johannes de Villiers nog wijn en voeren vanwege de rijke geschiedenis van de familie met het Nederlandse koningshuis met trots de naam “Heeren van Oranje Nassau”.

Uiteraard zijn dit wijnen van zeer goede kwaliteit en verkrijgbaar in vier varianten.

Nu verkrijgbaar voor een prijs van 4,99 euro p/fles 

Consumenten advies vrijs: 8,99 euro.

Mooie droge en aromatische witte wijn. Zeer fruitig en eenmaal in het glas vindt u de geur van bloesem en licht tonen van vanille. De afdronk van deze wijn is weelderig en rijk.
Een fruitig frisse wijn met de geur vijgen, kruisbessen en vers gemaaid gras. Deze wijn heeft een fijne en subtiele afdronk.
Mooie donkerrode wijn. Deze wijn is vol van smaak. In het glas ontdek je elementen van rijp fruit en een vleugje van peper en specerijen. Laat de wijn een beetje door het glas “dansen” en je ziet deze Merlot mooi naar beneden “tranen”. De afdronk van deze wijn is zeer intens en zwoel.
Een delicate volle rode wijn met aroma`s van donker fruit en pepers. Deze wijn heeft door houttonen een zeer lange afdronk.